Man aangehouden voor mishandeling en brandstichting

zaterdag 11 januari 2014

Warffum - De politie en brandweer hebben vrijdagavond rond 19.30 uur een 33-jarige inwoner van Warffum aangehouden op verdenking van brandstichting en mishandeling. Rond 19.15 uur kregen politie en brandweer een melding om naar een woning in de Oosterstraat te gaan, waar een man niet reageerde op aanbellen, aanroepen terwijl men hem in de woning zagen liggen.

Toen de agenten bij de woning kwamen roken zij een sterkegaslucht waarna werd besloten dat de brandweer met maskers voorzien vanademluchtde woning in zou gaan. In de woning werd een van de brandweermannen,door de inmiddels wakker geworden verdachte, tegen zijn hoofd geslagen. Debrandweermannen konden de man overmeesteren en hem overdragen aan de politiewaarna hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoekwerd ingesloten. De gaskraan was inmiddels dichtgedraaid waarbij erger konworden voorkomen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. Debrandweerman, die schaafwonden opliep, deed aangifte.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uithuizen | 112 alarmeringen Uithuizen | Goedkoop Tanken in Uithuizen | Supermarkten in Uithuizen | Weerbericht Uithuizen